Ak parti il başkanı Ahmet Özmen beraberinde Ak Parti Bor İlçe yönetiminden  İlçe başkanı Yavuz Ergun ve yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Orul , Adnan Yıldız ve Zeki Bahar  ile birlikte Bor Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

 

Ziyaret sırasında Bor TSO Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Çalapkulu ; 1 Temmuz’da yürürlüğe girecek olan Türk Ticaret Kanunu ile ilgili kaygılarını dile getirdi. Niğde’nin 5 bölgede yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını bu konunun  sektörlerinde son derece önemli olduğunu belirtti.

 

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ise Ticaret kosundaki gelişmeleri il yönetiminin ilgili biriminin takip ettiğini, Niğde’nin teşvikdeki sektörler arasında tekstilin ve deri sanayinin yer alması konusunda çalışacaklarını söyledi ve Türk yürürlüğe girecek yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında bilgi verdi.

 

 

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Çalapkulu'nun yanı sıra  Başkan Yardımcısı Mustafa Karagül Yönetim kurulu üyesi Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç ve Bor TSO yönetim Kurulu Sayman  Üyesi Şuayip Şahin bulundular.

 

 

 

Editör: TE Bilişim