AK Parti’nin Bor ilçesindeki Seçim ve İrtibat Bürosu önceki gün görkemli bir törenle açıldı.
 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen’in yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 23. dönem milletvekili Muharrem Selamoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor belediye başkanı Sıtkı Erat ile teşkilat mensupları ve bazı aday adayları katıldı.
 
 Açılış konuşmasını yapan Muzaffer Şahiner yeni açılan seçim bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ayrıca Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Muharrem Selamoğlu, Bor Belediye başkanı Sıtkı Erat, AK Parti Bor ilçe başkanı Yavuz Ergun ve Yaşar Ataç da birer konuşma yaptı.
 
AKP’de 3-0 sesleri
 
Muharrem Selamoğlu konuşmasında 35 aday içinden Başbakanımızın 3 güzel kişiye yer verdiğini kendisinin de onlar için çalışacağını ifade etti. Erdoğan Özegen yaptığı konuşmada “bütün partilerin adaylarını yan yana koyun gönlünüzden geçene oy verin. Biz sizin gönlünüzden geçene razıyız” diye konuştu. Ömer Selvi ise seçim ve irtibat bürosunun adı gibi seçmen ile partili arasında iyi bir irtibat sağlaması gerektiğini söyledi.
 
 
Hemşerilerine seslenen Alpaslan Kavaklıoğlu ise Borlulara seçim bürosunun açılışında gösterdikleri ilgiye teşekkür ederek “Ben içinizden çıkan birisiyim, bu memleketin evladıyım. Şimdi de doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek için yola çıktım. Siyaset hizmet aracıdır, ben de daha geniş imkânlarla hizmet etmek için siyasete girdim. Allah nasip ederse, sizlerin de desteğiyle Niğde’den 3 milletvekili çıkarmak için var gücümüzle çabalayama devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: TE Bilişim