AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığını ziyaret ederek, sendika üyeleri ile sohbet etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu başta olmak üzere sendikanın iş yeri temsilcileri, sendikanın komitelerinin yönetimi ve çok sayıda sendika üyesi karşıladı.

Ziyaretinden dolayı Özdemir’e teşekkür eden Sendika Başkanı Gökhan Demircioğlu; “Nisan ayı itibariyle Sendika Genel Merkezimizin olurlarıyla Niğde’de kurulan Hizmet-İş Sendikası İl Başkanlığımız bugün yüzlerce üyesiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Bu kapsamda sendikamız Niğde’de birçok iş yerinde yetki alarak sözleşme yapmaya başlamıştır. Bu kapsamda Niğde Belediyesinde yetkili sendika olarak toplu iş sözleşmemiz gerçekleşti. Belediyede çalışan işçi üyelerimize hayırlı olsun. AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak bizleri ziyaret eden Sayın Emrah Özdemir başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sendika üyeleriyle sohbet eden ve sorularını yanıtlayan AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir; “Belediye Başkanlığına talip olurken, Niğde’nin artık kabuğunu kırması gerektiğini biliyorum. Bu kapsamda tüm belediye çalışanları ile birlikte başarılı hizmetlere imza atacağız. Belediye Başkanlığını Allah nasip ettiği zaman projelerimizi uygulayarak rutin yapılan hizmetlerin ötesinde büyük yatırımları Niğde’ye kazandıracağız. Ben her zaman gönüllere talibim” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim