AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından 7.Olağan kongre süreci Altunhisar ve Çiftlik ilçe kongreleri ile başladı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından ilçelerdeki kongre süreci başladı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Altunhisar ile başlayan kongre süreci Çiftlik ile devam ederken 2 ilçe kongresini tamamlandı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan kongreler sonrasında Altunhisar İlçe Başkanlığına Hakan Durukan, Çiftlik İlçe Başkanlığına Cevat Temur seçilerek güven tazelediler.

AK Parti'de yapılan kongrelere Niğde İl Koordinatörü Mustafa Şükrü Nazlı, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra partililer yoğun katılımı coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Altunhisar İlçe Kongresinde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin; “ AK Parti’de kongrelerin bir yenilen ve tazelenme fırsatı olduğuna değinerek, “AK Parti’de görevler gelip geçicidir önemli olan görev yaptığımız süre zarfında başarılı çalışmalara imza atabilmektir. Kongreleri birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiği, yeni heyecanlar oluşturduğu için önemsiyoruz. Bakanlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, Belediyelerimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte tek yumruk olarak ülkemizi geleceğe taşımaya gayret ediyoruz. 7. Olağan İlçe Kongremizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti ve MHP’nin seçimlerde yaptığı ittifak büyük başarılar getirdi. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe Başkanımız Hakan Durukan ve yeni yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, hizmetlerimizi daim eylesin" dedi.

Altunhisar ve Çiftlik ilçe kongrelerinde konuşan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Kongrelerin AK Parti'nin bayram günleri olduğunu belirterek ’’Ak Parti her kongrede gücüne güç katarak çıkmıştır.7. Olağan kongreler başta Altunhisar ve Çiftlik ilçelerimiz başta olmak üzere bütün teşkilatlarımız yenilerek ve güçlenerek çıkacaktır. Diğerleri gibi AK Parti'de kongreler ayrışma günü değil, birleşme günüdür, bayram günüdür, birliktelik günüdür. Bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu birlikteliğimiz uzun yıllar kardeşlik içinde devam edecektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz Yeri geldi il yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı, il başkanlığı yaptık. Bugün Belediye Başkanı olarak karşınızdayız. Buradaki arkadaşlar bugün hangi görevde olurlarsa olsunlar İki gün sonra belki başka görevler adı altında yine birlikte olacağız, birlikte yürüyeceğiz. Bu birliktelikle rahmet doğacaktır. Bu rahmeti İnşallah hep birlikte devam ettireceğiz. Kongrelerimizin hayırlara vesile olması dileğiyle, yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diler, daha önce görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederken, sizleri Allah'a emanet ediyorum. ’’dedi

AK Parti'de ilçe kongreleri;14 Mart Cumartesi günü Çamardı,15 Mart Pazar günü Ulukışla,21 Mart Cumartesi günü Bor ilçe kongreleri yapılacakken Merkez ilçe Başkanlığı kongresi ise 22 Mart Pazar günü yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim