AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak başkanlığında, İl Başkanı Ömer KILIÇ, Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve Önceki dönemlerde Merkez İlçe Başkanlığında görev almış AK Partililerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, 2023 te Niğdede ve Türkiyede çalışmalarının meyvelerini alacaklarını söyledi.

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak  “Bizler AK Teşkilatlar olarak bugüne kadar el ele vererek güçlü ve büyük türkiyeyi inşa etmek için var gücümüzle çalıştık. AK Kadrolarda önceki dönem yoktur, bayrağı devredip beraber koşmak, zirvelerden yeni zirvelere ulaşmak vardır. Türkiye Yüzyılı olarak belirlediğimiz bu süreçte milletimize hizmet için sokak sokak, köy köy, belde belde gönlüne girmediğimiz hemşehrimiz kalmadı, kalmayacak. İnşallah gayretlerimiz sayesinde Niğdemizde 3 Milletvekili meclisimize gönderip, Cumhurbaşkanımızı yeniden rekor bir oyla seçeceğiz. Karşımızda 7 li masa değil 7 düvel olsada bizler azmimiz ve inancımızla 2023’te milletimizi tekrar iktidara taşıyacağız.” İfadelerini kullanarak katılımlarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Sırayla konuşma yapan protokol üyeleride katılımcılara teşekkür ettiler. Toplantı güzel temenni ve teşekkürlerin ardından sona erdi.

AK PARTİ KÖY BELGE GEZİLERİNE BAŞLADI

Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak'ın da olduğu bir grup partili Niğde'de bazı kasaba ve köyleri ziyaret etti. 

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Kilere ve Alay Kasabalarında yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Ak Parti heyeti, vatandaşlarla sohbet etti. Bazı beldelerde halka hitap ettiler. 

Editör: TE Bilişim