Ak Parti Niğde Gençlik teşkilatı, başta Van ili olmak üzere kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için soğuktan korunmaya yardım edecek ihtiyaçların karşılanması amacıyla "sen üşürken ben uyuyamam" sloganıyla yardım kampanyası başlattı.



Niğde İl Gençlik Kolları Başkanı H. Emre Kesek, “Kış ayları son dönemde özellikle doğu illerimizde çok çetin geçiyor. Depremi atlatmış Van başta olmak üzere çeşitli illerdeki ihtiyaç sahibi ailelerimiz, aynı zamanda Suriye'deki zalim Esad'ın zulmünden kaçıp ülkemize sığınan kardeşlerimiz yaşam mücadelesi veriyor. Onlar orada üşürken biz burada rahat uyuyamayız. Genel merkezimizin talebiyle biz de bu kampanyayı başlattık. Bu kampanyamıza Sayın İl Başkanımız ve İl Kadın Kolları Başkanımız ve Niğde Belediye Başkanımız da çok destek veriyor. Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları tüm Ak Parti Niğde teşkilatı olarak inşallah yardımlarımızı bu ayın son gününde Niğde'den uğurlamak istiyoruz. Toplayacağımız yardımlar daha çok soğuktan korumaya yönelik; mont, kazak, pantolon, bot, ayakkabı, battaniye ve bozulmayacak kuru gıdalar olacak. Tabi bu malzemeler mümkün olduğu kadar yeni ya da kendimizde rahatça giyeceğimiz kadar temiz ve yeniye yakın olmalı. Yardım ve katkı sunacak herkesten Allah razı olsun" dedi.

Başkan Kesek, İl Kültür merkezi karşısında yardım merkezi açtıklarını ve hayırseverlerin yapacağı yardımları buraya veya buraya AK Parti Niğde İl Başkanlığına bırakmalarını rica etti.







Editör: TE Bilişim