Ak Parti Niğde Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı GENÇLİK ÇALIŞTAYI adlı organizasyonDa STK’lar ile bir araya geldi.

Çalıştaya, Ak Parti Genel Merkez Halkla ilişkiler Başkanı Zeynep YILDIZ,  Genel Merkez MKYK üyeleri Emel BAKMAZ, Bilal Enis BAHADIR, Niğde Ak Parti Gençlik Kolları Yürütme Kurulu ve gençliğe yönelik faaliyet gösteren STK’lar katıldı.

Genel Merkez Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep YILDIZ’ın başkanlık ettiği çalıştayda, gençlerin siyasete bakışı, gençliğin temel sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı.

STK’ lara teker teker söz hakkı verilerek ilimizdeki gençlik sorunları tartışıldı , analiz edildi ve çözüm odaklı görüşler sunuldu.

Gençliğin sorunlarının çözüme ulaştırılmasında STK’lara çok fazla sorumluluk düştüğünü belirten başkan YILDIZ, gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkması, Kur’an ahlakıyla ahlaklanması boş ve faydasız işlerden uzak durup hedefini her zaman değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmek olmamız gerektiğine vurgu yaptı.

İlki düzenlen bu çalıştayın belirli periyotlarla devam edeceği ve sorunlara ortak bir çalışmayla çözüm üretilebileceği kararı alındı.

 


Editör: TE Bilişim