Halkın Sesi Partisi Niğde Milletvekili adayı Dr. Yusuf Adıyaman Niğde çalışmalarını değerlendirerek; “12 Haziran seçimlerinde en az 25 bin oy bekliyoruz. Ülke genelinde 7 aylık bir parti olarak yüzde 10’luk bir hedefimiz var!” dedi.
 
Kuruluşundan bu yana 7 ay geçmemesine rağmen, 12 Haziran seçimlerini kucağında bulan Halkın Sesi Partisi 12 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 1.sıra Niğde Milletvekili Adayı Yusuf Adıyaman, Niğde’de gitmedikleri köy ve kasabanın kalmadığını ifade ederek; “Halkın Sesi Partisi, yeni bir parti olmasına rağmen, seçimlerden iyi bir başarı bekliyoruz. Ülke genelinde tüm adaylarımız gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyorlar. Ama Niğde’de daha iyi başarı bekliyoruz. Türkiye ortalamasının üstünde oy alacağız. Bunu net bir şekilde görüyorum. Özellikle Niğde Merkez’e bağlı köy ve kasabalarda iyi bir başarı elde edeceğiz. Bizim kazandığımız her oy, gelecekteki Türkiye’nin teminatı olacak. Buna inanan kadrolarımız, mutlu, refah bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. AKP’nin kendisini tek alternatif gördüğü bir dönemde, seçmenimizin karşısında gerçek bir alternatif olarak çıkıyoruz” dedi.
Seçimlerle ilgili tahminde bulunan HAS Parti Niğde Milletvekili Adayı Adıyaman; “Bu seçimde Niğde’de 4. Parti olacağız. Ama 25 bine yakın oy alacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim