Temayül yoklamasına sayılı günler kala Ak Parti İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği bir programla,Ak Parti Milletvekili aday adayları ile parti yönetimi ve üyeleri ile bir araya getirdi.

 

Başta AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner ,Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun,Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,İl Genel Meclisi Üyeleri Tevfik Avanoğlu,Sabri Bozdağ,Ferhat Kavaklıoğlu’nun  katıldığı program geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Ak Parti Bor İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi.Özellikle Bor doğumlu aday adayları ve Niğde’den de aday adayları hem birbirleri ile hem de partililer ve partiye gönül verenlerle tanıştılar.Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun’un sıra ile  tanıttığı ve takdim ettiği aday adayları kısaca kendilerini tanıtarak,neden siyasete girdiklerini ve neden  Ak Partiden aday adayı olduklarını anlattılar.

Katılımcı aday adayları  ; Ayten Kevser Tengiroğlu, Kenan Ünal, Ahmet Şahin, Alpaslan Kavakoğlu, Ahmet Oğuz Cavlaz, Akın Gönen, Zuhal Katırcıoğlu ve Ömer Selvi.

 

Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen programın sonunda Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun,tüm aday adaylarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim