Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları Niğde İl Başkanı M. Mücahit Binici, Hükümet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında siyasetin kişilikler değil, yapılacaksa zihniyetler üzerinden yapıldığını belirterek, “ Seçime 5 gün kalmış iktidar ve muhalefet hala horoz dövüşü yapıyor” dedi.

 
 
         İktidarın hükümetin imkânlarından yabancıları ve yandaşları nemalandırdığını dile getiren Binici, “ Ey iktidar asıl yandaşın ve milletine ne zaman döneceksin, milletime hakkımı ver. Balık dağıtmak yerine, ne zaman balık tutacak refah seviyesine yükselteceksin ülkeyi. Övünülerek açıklanan tabloların karşılıklarını niçin açıklamıyorsun? Açıklayamazlar çünkü o zaman millet uyanır” dedi.
 
SORARLAR İNSANA 9 SENEDİR     NEREDESİNİZ DİYE
 
 
           Milleti CHP ve MHP ile korkutmaya gerek olmadığını dile getiren Binici, “ Sizin verdiğiniz tavizleri CHP ya da MHP vermiş olsa idi biliyoruz ki AKP’liler ‘ Memleket elden gidiyor, din elden gidiyor’ diyerek yaygarayı basar, sokaklara dökülürdü. Gerek yok tabi bunlara çünkü birbirinizden bir tek farkınız yok, biriniz yapacağım diyor öbürü hemen yapıyor. Keşke bu anlaşmalarınız millet lehine olsa da 72 milyon arkanızda dimdik dursa, şimdi seçim döneminde çok güzel vaatler sıralıyorlar. Sorarlar insana 9 senedir neredesiniz diye?” diye konuştu.
 
 
       Partilerin birbirlerinden farkı olmadığını söyleyen Binici, “ Bunlar ABD’den korkarlar, İsrail’le anlaşır dostluk kurarlar. Sanki bizim ecdadımız 700 yıl bu korkularla dünyaya hükmetti. Sorarlar ‘O zamanla bu zaman bir midir?’ diye. Doğru değil elbet, çünkü o zaman ecdat Allah’tan korkardı, şimdi bunlar ABD ve İsrail’den korkuyor. Unutulmamalıdır, adalet ve refah Saadet Partisi’yle mümkündür” dedi.
 
 
     Saadet Partisi ile refaha, huzura, saadete ulaşmanın bir evet kadar kolay olduğunu söyleyen Binici, “ Biz bahane üretmeyiz, biz milletin görüşüyüz. Milli görüşün tek partisi Saadet Partisiyiz. Bizim geçmişimiz hizmetlerle dolu ve milletimizi geçmişimizden aldığımız güç ile geleceğe beraber yürümeye davet ediyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim