Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaret ettiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.


 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Selçuklu Caddesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında, Mevlana Ortaokulunu da ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a öğrencilerin sevgi seli gözlerden kaçmadı.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan düzenlenen çeşitli programlarla ve esnaf ziyaretleriyle halkın arasında olmaya özen gösteriyor. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sohbet ederken çocuklarla da yakından ilgileniyor.  

Ziyaretleri esnasında Selçuk Mahallesi Mevlana Ortaokulunu da ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilerin de kendisine olan ilgisini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan öğrencilerle ilgilenerek istekleri üzerine fotoğraf çektirdi. Çocukların Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a sevgi gösterileri okul bahçesinden çıkışa kadar sürdü.

 Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çeşitli programlarla ve ziyaretlerle esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Selçuklu Caddesi ve Odun Pazarında esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve temennilerini dinledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Marangozlar, Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanlığına da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Oda Başkanı Mustafa Yıldırım'a ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.


Editör: TE Bilişim