Niğde Belediye Başkanlığı tarafından İlhanlı Sosyal Tesisinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla program düzenlendi. Programa gelenler salonu hınça hınç doldurdu. Salonunu dolduranların sayısı kadar bayanda programı salon dışından takip etti.


 

Kadınlar Günü Programına Gelenler Salona Sığmadı

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen Niğde Belediyesi İlhanlı Sosyal Tesisinde gerçekleşti. Niğde'nin tüm mahallelerinden programa gelenlere ve gelmek isteyip de gelemeyenlere teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tüm bayanların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen programa AK parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın katıldı.

 

Düzenlenen programa gösterilen ilgiye teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor. Nice kadınlar gününe erişmenizi diliyorum. Cennet anaların ayakları altındadır hadisi şerifine baktığımızda dinimizin kadınlarımıza verdiği önemi de görebiliriz. Cenab-ı Allah'ın yarattığı her gün aslında kadınlar günüdür. Kadınların önemi inancımızda farklı" dedi.

 

30 Mart Türkiye İçinde Niğde İçinde Milat Olacak

 

Seçimlere az bir süre kaldığının altını çizen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30Mart Türkiye'miz açısından bir milat olduğu gibi, Niğde'miz açısından da bir milat olacak. Seçimlerin Niğde'miz için, Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Düzenlediğimiz bu programa katılan tüm bayanlara katılmak isteyip salona gelemeyen yoğun kalabalıktan dolayı içeri giremeyen bayanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Akdoğan'ın sözleri sık sık destek sloganları ile kesildi

 

Konuşması salonu dolduran bayanlar tarafından sık sık destek sloganları ve alkışlarla kesilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu seçimlerde özellikle kadın kollarımız başta olmak üzere ve destek veren tüm hanımefendilere teşekkür ediyorum. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

 

Bayanlar İçin Yeni Dönemde Yeni Projeler

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yeni dönemde yeni projelerimiz arasın da bayanlara yönelik yeni projelerimiz olacak. Bu çalışmalarımızı hep beraber yapacağız. Bayanların isteklerini dikkate alarak yeni dönemde yani projeler oluşturduk. Çok farklı projeler uygulayacağız çok farklı projeler hayata geçireceğiz. Bu salonu üst katı alt katı merdivenleri dahil olmak üzere dolduran salona sığmayıp dışarıyı bu salondan fazla şekilde dolduran bayan kardeşlerimize gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir program için salonun içi dışı olmak üzere 2500 kişi civarında ki kalabalığı görmek bu heyecanınızı desteğinizi sürdürmek demek bizimde sırtımızın yere gelmemesi demektir" şeklinde konuştu.

 

Faruk Akdoğan ustalık döneminde yaptığı hizmetlerin 10 katını yapacak

 

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Önümüzde mahalli idareler seçimleri var. Belediye Başkanı seçilecek, İl Özel İdaresi meclis üyeleri seçilecek, Belediye Meclis üyeleri seçilecek. Faruk Başkan seçilinceye kadar, Niğde çok kötü idare edilmiş. Hep günü birlik politikalarla günü kurtarma işleriyle idare edilmiş. Allah'ın izniyle Faruk Başkan bu işi çözdü. Acemiliği, kalfalığı burada geçirdi ve inşallah önümüzdeki dönem ustalık olacak. Şimdiye kadar yaptığı hizmetlerin 10 katını yapacak. Bizler her zaman arkasında olacağız. Ankara'da destek olacağız. Burada toplanan ve salonu ve dışarıyı dolduran kalabalığa bayanlara teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun " dedi.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi; "Biz böyle bir oldukça, beraber oldukça, kol kola, yürek yüreğe oldukça Allah'ın izniyle kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Bu birliğin, beraberliğin çimentosu sevgi ve saygı. Allah sevgi ve saygımızı hiç bir zaman eksik etmesin. Artırsın inşallah. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Niğde AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; "İsteriz ki her gün Dünya Kadınlar Günü hassasiyetinde olsun. Elimizden geldiği kadar sizlerin hak ettiği değeri vermeye çalışacağız. Sizler bizim temelimizsiniz. . 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun" dedi.

 

Konuşmaların ardından Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bayanlara karanfil dağıttı.  Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve salona sığmayan bayanların salon dışındakileri de ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Dünya Kadınlar Günü anısına karanfil dağıttı.

 



Editör: TE Bilişim