İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun, 15 Temmuz Niğdeli Kahramanın emsalsiz direnişi ile başlayıp Türk halkına bir olmayı bütünlüğü, kardeşliği yeniden anımsatan yegâne günlerden biri olduğunu, terörist kalkışmanın ısrarla derinden ve yeniden incelenmesini meclise gelen araştırma önergelerinin de kabul edilmesinde ve araştırılmasında oldukça önemli bir yer olacağını söyledi.


UZUN: RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ
FETÖ Terör örgütü ve yapılanmasının bu ülke üzerinde yapmaya çalıştığı tüm planların miladı olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin her Türk vatandaşının bir anda nasıl büyük bir güç olduğunun en önemli ve en yakın örneklerinden biri olduğuna işaret eden İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun; “O gecenin en önemli simgesi ve kahramanı olan Niğdeli kahraman kardeşimiz Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’i, o gece vatanı uğruna can veren asker, polis, sivil tüm kardeşlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. FETÖ terör örgütü üyesi şahısların ülkemiz üzerinde ne tür oyunlara kalkıştıklarını veyahut kalkışacaklarını sürekli söyledik. Bizim bu ülkeyi kimseye böldürmeye hiç niyetimiz yok. Bu tür yapılanmalara bugüne kadar nasıl karşı geldik ve direndiysek bundan sonrada ayı kararlıkla buna devam edeceğiz” dedi.


ISRARLA DİYORUZ: SİYASİ AYAĞI ARAŞTIRILSIN
İYİ Parti olarak FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının araştırılması konusunda TBMM’ye defalarca önerge vermelerine rağmen Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhur ittifakı ortağının sürekli reddettiklerini de sözlerine ekleyen İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun; “Buradan yeniden ve yine hatırlatıyoruz. Gelin henüz hala devletin ve milletin derinliklerinde bir yerde duran bu yapının temizlenmesi ve tamamen ortadan kaldırılması için bu teklifleri kabul edin. Edin ki aslında Kahramanımız Ömer Halisdemir ve diğer kahraman vatandaşlarımızın şehit edilmesine kimler sebep olmuş, derinlerde daha kimler var hep birlikte görelim” diye konuştu.

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

Editör: TE Bilişim