Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, bugün yaptığı açıklama da,  Bor Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Serkan Baran'a çeşitli sorular yöneltti. 

BOR'U TARTIŞALIM... 

Oy verecek bizim Borlu hemşerilerimiz, bir açık oturum hakkımız değil mi? Kaç gündür diyorum ki bir açık oturum yapalım, canlı yayına çıkalım. Hep beraber bir tartışalım şu Bor'u. Masaya yatıralım, yaptıklarımız yapacaklarımızı, vizyonumuzu çapımızı hemşerilerimiz görsün. Ona göre oy versin. 

SEÇİME BİR AY KALA GES PROJESİ ONAYINI NEDEN VERDİNİZ?

Ben hep sorular soruyorum ancak cevap verilmiyor. Tekrar soruyorum. 

Peros'u veren zihniyet başka ne verdi, kime ne verdi? Sorgulanması lazım değil mi? (Peros Konya Grup'un ürettiği deterjan markasıdır)

Oradaki araziye GES Projesinin onayını niye verdiniz? Hadi kendinizinkini anladık. Yahya Baran'ın şirketine GES Projesini verdiniz. Tam seçime bir ay kala. Orada Konya  Grup'a da verdiniz. Eyüp Doğru'ya verdiniz, Peros'ları da aldınız. Şimdi bizim vatandaşa Peros dağıtıyorsunuz.

14 Dönüm arsayı Bor Belediyesi'nin arsasını satışa çıkarmışlar. Birisinin üzerine de almışlar. Bor Belediyesinin parayamı ihtiyacı vardı da 14 Dönümü satışa çıkardınız.?

Kilitli parke,  bordür taş, asfalt ihalelerini kim aldı? Alan firma bu malzemeleri kimden aldı? Kaç gündür soruyorum bu noktalara hiç girmiyor" dedi. 

Serkan Baran'dan Kardeşinin Şirketine Seçim Öncesi İmar Düzenlemesi Serkan Baran'dan Kardeşinin Şirketine Seçim Öncesi İmar Düzenlemesi

Bor İYİ Parti Adayı MHP'li Sıtkı Erat Lehine Çekildi Bor İYİ Parti Adayı MHP'li Sıtkı Erat Lehine Çekildi

Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

Sıtkı Erat Sevgisi Salona Sığmadı Sıtkı Erat Sevgisi Salona Sığmadı

Sıtkı Erat'tan Serkan Baran'a.... Sıtkı Erat'tan Serkan Baran'a....

Sıtkı Erat ve Serkan Baran'a Canlı Yayında Bor'u Konuşalım Teklifi Sıtkı Erat ve Serkan Baran'a Canlı Yayında Bor'u Konuşalım Teklifi

Editör: Selim GÖKEL