Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tüm Borlulara mesaj verdi. Erat, Bor’un her sokağında, her bir evinde bizim izlerimiz var ve bu izler yıllar boyunca biriktirdiğimiz anılarla dolu” dedi.

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat yayımladığı videolu mesajında, “Sevgili hemşerilerim bugün kendi hikayemizi yeniden yazmak için yola çıktık. Evet, bu hikaye sadece benim değil, hepimizin hikayesi. Aynı mahallelerde, aynı evlerde büyüdük, aynı sokaklarda koştuk, aynı sevinçleri ve hüzünleri paylaştık Bor’un topraktan sokaklarında. Birlikte büyüdük, bu ilçeden hiç kopmadık, hep bir aradaydık, düğünlerde, cenazelerde, bayramlarda birbirimizin yanında olduk, birbirimizin sevinçlerine ortak olduk, birbirimizin acılarına omuz verdik. Bor’un her sokağında, her bir evinde bizim izlerimiz var ve bu izler yıllar boyunca biriktirdiğimiz anılarla dolu Zafer İlkokulunun bahçesinde birlikte koştuk. Şehit Nuri Pamir Lisesi’nin sıralarında birlikte okuduk” dedi.

SON NEFESİMİ VERDİĞİMDE YİNE BOR TOPRAĞINA GÖMÜLECEĞİM

Sadece üniversite okumak için Bor’dan ayrıldığını belirten MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat mesajının devamında, “Sadece üniversite okumak için gittiğimde ayrıldım sizlerden. Okul bitince Bor’a döndüm. Ben buradan hiç ayrılmadım. Son nefesimi verdiğimde yine Bor toprağına gömüleceğim. Anam, atam bütün ailem burada yaşadı ve burada öldü. Sizlerle birlikte büyüdük, yaşadık ve paylaştık” şeklinde konuştu.

BU GÜZEL İLÇEYE HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIM

Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu Saadet Partisi Bor İlçe Başkanı Mücahit Binici oldu

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat mesajının son bölümünde, “Şimdi ise bu büyük aileye bu güzel ilçeye hizmet etmek için buradayım. Bor Belediye başkanlığına daya oldum. Çünkü inanıyorum ki bu ilçede yaşayan her bir hemşerimiz hak ettiği hizmeti almalıdır. Sizlerin isteklerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi biliyorum ve hepsini çözmek için buradayım. Benim için en değerli olan şey sizlersiniz. Sizlerin gülümsemelerini mutluluğunu görmek benim en büyük motivasyon kaynağımdır. Bor Belediye Başkanı olarak sizlerin refahı ve mutluluğu için çalışacağım. Belediye başkanı olmak için buradayım. Sizlerin sesini duymak, sizlerin taleplerini yerine getirmek benim görevimdir. Sevgili hemşerilerim birlikte büyük işler başarabiliriz. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir bor için buradayım. Sizlerin desteği ve güveniyle bu yolculuğa çıktım ve sizlerin desteğiyle başaracağımıza eminim” dedi.

Editör: Selim GÖKEL