Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

MHP Bor İlçe Başkanlığı tarafından her cuma günü düzenlenen Cuma Buluşması programı mitinge dönüştü. Programa MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, MHP Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, eski dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Sıtkı Başkan 5 Yıl Sonra Tekrar Meydanlarda Foto Galeri: Sıtkı Başkan 5 Yıl Sonra Tekrar Meydanlarda

BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRACAĞIZ
Bor Şelale Park’ta düzenlenen toplantıda konuşan MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, coşkulu kalabalık kendisini memnun ettiğini belirterek, “31 Mart akşamı partimizin barağını Bor Belediyesi’ne asacağız. Bu duygu ve düşünce ile bu süreçte omuz omuza vererek çalışacağız. Allah birliğimizi bozmasın” dedi. 

ERAT’TAN CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU
Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat ise programda yaptığı konuşmasında, Bor ilçesine hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, Cumhur İttifakına vurgu yaptı. 
Erat, “İddiamız Bor ilçemize hizmet edebilmektir. Durmadan, yorulmadan, yılgınlık göstermeden çalışacağız. Biz MHP olarak Cumhur İttifakının ortağıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Genel Başkanımız Bile Liderimiz Devlet Bahçeli’de Cumhur İttifakının ortağıdır. 
Hem Cumhur İttifakının gücüyle hem de MHP Niğde Milletvekilimizin desteğiyle, ilçemize yapılacak tüm hizmetleri biz yapacağız” şeklinde konuştu. 

ERAT, 5 SENE NEREDEYDİNİZ
Konuşmasının devamında mevcut belediye başkanına yönelik eleştirilerde bulunan MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, “2019’da çıktılar büyük projelerini açıkladılar. Sizlerde o projelere bakıp belediye başkanı seçtiniz. Allah aşkına açıklanan projelerden hangisi, kaç tanesi yapıldı. 18 projeden sadece 3-4 tanesi yapıldı. Şimdi çıkmışlar bizim rüzgarımızı hissedince çıkmışlar şimdi yeni sanayiyi büyüteceğiz, organize sanayiyi büyüteceğiz diyorlar. Bende diyorum ki adama sorarlar 5 yıldır neredeydiniz” dedi. 

TÜM HİZMETLERİ BİZ YAPACAĞIZ
Şehre hizmet için ne gerekiyorsa sözümüz var diyen MHP Bor Belediye Başkan Adayı Erat, “Bu ilçeye sizlere hizmet için ne gerekiyorsa sözümüz söz. Milletvekilimizi alacağız, Ankara’da ilçemize ne hizmet gelmesi gerekiyorsa alıp geleceğiz. Bor kalkınacak ve büyüyecek. Bunun için durmadan, yorulmadan, yılgınlık göstermeden çalışacağız.Allah nasip eder, sizlerin duası ve şerefli oylarınızla belediye başkanı 
olduğumuzda ilk işimiz su fiyatlarını ve düğün salonu fiyatlarını düşürmek olacak. Projelerimiz hazır önümüzdeki günlerde bu projeleri sizlerle paylaşacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda desteklerini bizlerden esirgemeyen, buraya gelerek yanımızda olan siz değerli vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 VEKİL İNCE’DEN TAM DESTEK
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce programda yaptığı konuşmasında Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’a tam destek olduklarını belirterek, “Bizim her bir adayımız ilinde, ilçesinde ve beldesinde saygınlığı olan adaylardır. Bor ilçemizde seçimleri kazanacağımıza inancımız ve desteğimiz tamdır. Bor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Milletvekili olarak belediye olarak hizmet nasıl yapılır Bor ilçemizde bunu göstereceğiz. 31 Mart günü hep birlikte sandığa giderek mührü Milliyetçi Hareket Partisi’ne vurup Bor ilçemizin hizmet yolunda önünü açacağız. Bu konuda Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de desteğini almış bulunmaktayız. Omzumuzda ki yükün fakındayız ama bizler hiçbir yükün altında kalmayız, Allah’ın izniyle bizlerin omzuna yüklediğiniz tüm sorumlulukları yerine getireceğiz” şeklinde konuştu. 

Editör: Selim GÖKEL