Normalleşme süreci başladığından bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Gültekin, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini, Ziraat Odasını, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret etti.

Milletvekili Gültekin “Oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek; yeniden Bismillah diyerek dükkânlarını açan esnaflarımızın, hasat zamanı gelen çiftçimizin genel durumu hakkında görüşmelerimiz oldu. Tarım şehri olan Niğde'mizin tarım ve hayvancılık çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Hem çiftçimizin hem de esnaflarımızın bu süreçte karşılaştıkları sorunlar ve sorunlara yönelik alınacak önlemler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” Dedi.

Sadece esnaf ve çiftçinin değil her bir hemşerimizin yanındayız diyen Milletvekili Gültekin; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde hem sağlık hem de ekonomik tedbirlerimizi hayata geçirerek; Milletimizin de desteği ile başarılı bir süreç geçirdik. Bu süreçte vatandaşlarımızın hiçbir sorun yaşamaması için Devletimiz gerekli tüm tedbirleri alarak vatandaşının yanında oldu. Pandemi sürecinin başından bu yana Sosyal Koruma Kalkanı ile Niğde’mizde ihtiyaç sahibi ailelerimize, iş gücü ve istihdamı korumak için iş dünyamıza 52,6 Milyon TL destek sağladık. İlimize yapılan desteklerden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanımıza, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ortak Nokta Niğde

Ayrıca geçen hafta dolu nedeni ile ürünleri telef olan çiftçilerimiz için de Tarım İl Müdürlüğümüz gerekli incelemeleri yapıyor. Çiftçilerimiz merak etmesin, hasar tespitleri yapılıyor. Devletimiz çiftçilerimiz içinde elini taşın altına koymaktan geri durmayacak, en dar zamanında da yanında olduğunu gösterecektir. Zarar telafisi için Tarım İl Müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde Hepimizin ortak noktası olan Niğde’miz için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim