31 Mart 2024 Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. 

Özellikle CHP'li vekiller, Ömer Fethi Gürer, Doğan Şafak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem Niğde'de  adayları Hulus Özen'e destek çalışmaları yaparken. Aynı zamanda Niğde'nin köy ve beldelerinde seçim çalışmalarına katılıp CHP'li adaylara destek çıkıyorlar. 

Ak Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt'ta partisinin seçim çalışmalarına katılıp adaylarına yardımcı oluyor. 

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilen eski Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise  Malatya, Şanlıurfa bölgesinde seçim çalışmalarına katılıyor. Asıl bölgesi Elazığ... 

Selim Gültekin ile birlikte geçtiğimiz dönem milletvekilliği yapan, 28. Dönem Milletvekiliği seçimlerinde seçilemeyen Borlu hemşerimiz Yavuz Ergun neden hiç görünmüyor. 

Yavuz Ergun'un sosyal medya paylaşımlarından en son Ocak 2024 tarihinde Niğde Belediye Başkan adayı Emrah Özdemir ve diğer il yönetimini ziyaret ettiği görülüyor. Bor Ak Parti İlçe Başkanlığını da ziyaret ediyor. 

Ancak, kendisi de Borlu olan ve yıllardır Bor ilçesinde Ak Parti Bor İlçe Başkanlığı yapan eski Ak Parti Milletvekili Yavuz Ergun,  Bor Belediye Başkan Adayı Serkan Baran'ın seçim çalışmalarına katılmıyor, hiç bir araya gelmiyor. Hatta ilçe sokaklarında görülmüyor.  

Borlular Yavuz Ergun'un bu tavrının sebebini merak ediyor. 

...

Not; Manşet selfi fotoğrafı Milletvekili dönemi seçim çalışmalarından alıntıdır. 

Editör: Selim GÖKEL