Sebeplere takılanlar 6

Abone Ol
Sorun üreten bir sistemden adalet, insaf ve ölçü beklenir mi be kardeşim?
 
 
Kötülükleri yapanlarla aynı yönde bana isim takanları, iki yüzlüleri veya  fırsatçılık yapanları da, işbirlikçilerini de ben yakından tanıyorum. Çoğu zaman içimden bunları resimleyerek : «Susmak haykırmaktır» derim. Eğer sesim gür bir şekilde çıkmıyorsa bunun mutlaka manevi derinliklerinin olduğunu da sizlere hatırlatmak istiyorum. ALLAH (C.C.) ya Saburü’dür.
 
Bütün bunlarla, işkence ve zulüm yaparak, sahte belge üreterek, gerçek dışı beyanlarda bulunarak,  kanunlar mı uygulandı? Adalet mi tecelli ettirildi? Hakimler, savcılar, valiler, emniyet görevlileri, devlet memurları, adalet bakanlığı yetkilileri, milletvekilleri yeminlerine, görevlerine sadakat mı gösterdiler? Aldıkları maaşların, üzerlerine yüklendikleri sorumlulukların haklarını mı verdiler ? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına adil, merhametli olduklarını mı duyurdular ? İnsan haklarına, yargıya, adalete, devlete saygılı olduklarını mı gösterdiler ? Ne yapmak istediler ? Ne yaptılar ?
 
Ben yargılamada kusurları olanları bana kötülük yapanları haval ettiğim yüce makama sığınarak bütün bu olaylara uzun süre sessiz kalmayı tercih ettim. Bunun sonucunda ne oldu ? Cenab-ı ALLAH’ın adaleti nasıl tecelli etti ?
Sebeplere takılıp, felç olanlar, trafik kazalarında ölenler, intihar edenler, yananlar, çocuklarını kaybedenler bana yaptıklarının karşılıklarını birer birer aldılar. Bana bugüne kadar yürüdüğüm yolda dokunmak isteyenler de, kötülük yapanlar da, dil uzatanlar da, hakkımı gasbedenler de değişik şekillerde cezalandırıldılar.
ALLAH (C.C.) her şeye kadir.
Hayatımın her safhasını sayfalara ve resimlere aktardım. Zaman zaman bunları sizlere sunacağım. İçinizdeki güzel duygular ölçüsünde sağlıklı kalın.
Bugüne kadar yazılarıma yer veren dostlarıma, kardeşlerime de en içten teşekkürlerimi  sunuyorum.
 
Paris,  02.04.2012