Sarten Ambalaj, Niğde Bor'da 23. fabrikasını açılışını yaparken aynı anda törenle Adana'da yeni fabrika temeli atıldı.

Metal ve plastik  ambalaj alanında Türkiye çapında fabrikaları olan Sarten Ambalaj,  Bor Karma Osb'deki fabrikası inşaat süreci tamamlanıp üretime geçti. 

Bor Karma OSB'deki fabrikanın açılışı ve Adana'daki yapılacak olan fabrikanın temeli aynı anda atıldı. 

Sarten Ambalaj, Metal ve plastik ambalajda konserve, bitkisel yağ, aerosol, zirai ilaç, madeni yağ, boya gibi farklı sektörlere üretim yapmaktadır.

Sarten Ambalaj Yönetiminden yapılan açıklamada; Sarten Ambalaj, 2030 yılı hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, Niğde Bor’daki 23. fabrikasının açılışını ve Adana’daki yeni yatırımının temel atma törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Bu anlamlı günü, sarten ailesi ve çalışanlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


Bu önemli başarıya ulaşılmasında emeği geçen başta Onursal Başkan Yusuf Sarıbekir olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Sarıbekir, Adnan Aykol, Jun Konno ve Junji Tabuchi'ye, ayrıca tüm Sarten çalışanlarına teşekkür ediyoruz. 
Yeni Niğde - Bor fabrikası, Sarten’in büyüme ve yenilikçiliğe olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Bu modern tesis, sadece üretim kapasitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda kalite standartlarını daha da yükseltecek ve sürdürülebilirlik alanında öncü rolünü pekiştirecek" denildi. 

NESOB Başkanı Yeşil, esnafın sorunlarını anlattı NESOB Başkanı Yeşil, esnafın sorunlarını anlattı

7988143521716751006

Editör: Selim GÖKEL