Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen Geçici Ruhsat Belgesi’ni aldı.

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teslim edilen Geçici Ruhsat Belgesini alan ve konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, kamu sağlık tesisleri ruhsatlandırma yönetmeliği kapsamında alınan geçici ruhsat belgesinin kendilerini oldukça memnun ettiğini ifade ederek bu belgenin alınması için yoğun bir şekilde çalışan ve belgeyi bizlere kazandıran isimlerin başında Rahmetli Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yağmur Şener’in geldiğini ifade etti.

Üniversiteye  kazandırılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Niğde’ye ve bölgeye önemli bir sağlık hizmetini daha sunmanın gururunu yaşadıklarını da ayrıca aktaran Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren önceliğimiz Niğde ilinin ve çevresinin acil olarak değerlendirilen sağlık ihtiyacını karşılamak oldu. Bu bağlamdaki çalışmalarımızın da hızla sonuç veriyor olması bizi önümüzdeki çalışmalar için daha çok motive ediyor. Şimdi ise önceliğimiz Diş Hekimliği Fakültemizdeki personel sayılarımızı yukarı çekmek olacak. Belgenin alınmasında emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Vali Çelik Sağlık yatırımlarını yerinde inceledi Vali Çelik Sağlık yatırımlarını yerinde inceledi

Editör: TE Bilişim