Niğde’de sağlık yöneticileri hastanelerden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. 

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, Niğde’de sağlık idarecileri ile birlikte hastanelerde tedavi görüp taburcu olan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek istek öneri ve sorunlarını dinliyor.

Niğde İl Sağlık Müdürü, Niğde Halk Sağlığı Müdürü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterinin oluşturduğu heyet 1650 eve giderek vatandaşlarla buluşuyor.

40 idarecinin düzenlediği ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, ziyaretlerden Niğde halkının memnun olduğunu söyledi.

Dr. Yücel, “İlimizde Şubat ayı itibariyle başlayan ilimiz genelinde Sağlık hizmeti alan Aile hekiminden ve Acilden hizmet alan vatandaşlarımızı idarecilerimizle birlikte evinde ziyaret ediyoruz. Buradaki amacımız hastalarımıza hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de Sağlık teşkilatı olarak onların yanında bulunduğumuzu hissettirmek ve aldıkları sağlık hizmetlerinden ne ölçüde memnun olduklarını veya herhangi bir önerileri istekleri ve problemleri varsa onları yerinde konuşmak için. Karşılaştıkları sorunlarla ilgili bir takım idareci olarak çözüm önerilerini ortaya koymak amacıyla ilimizde 40 idarecilerle birlikte ziyaretlerde bulunuyoruz. Şuan da yaklaşık 1650 evi ziyaret ettik burada diyelim ki ameliyat olan bir hastanın evine gidiyoruz. Şuana kadar halkımızın yüzde 100’e yakınının memnun olduğunu görüyoruz” dedi.


Sağlıkta alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Yücel, “Son yıllarda hepimiz görüyoruz. Sağlıkta çok ciddi atılımlar oldu alt yapı olarak. Halkımızın memnuniyeti gün geçtikçe artmaktadır. Bizim amacımız halkımıza daha iyi hizmet vermek. Bebeğinden, yaşlısına kadar, kadından erkeğe kadar hastane, servisi yoğun bakımı, acil hizmetlerinde en iyi hizmeti vermek temel görevimiz. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımıza halkımıza iyi hizmet verdikleri için teşekkür ediyorum. Hastaneler olarak ilimizde Bor Devlet Hastanesi, Ulukışla ve Çiftlik İlçe hastanelerimizin inşaatları devam etmektedir. 30 yataklı Çiftlik İlçe devlet hastanemiz birkaç ay içerisinde tamamlanacak ve hizmet vermeye başlayacak. Ulukışla İlçe Devlet Hastanemiz 30 yataklı o da yılsonunda bitirilerek hizmete girecek. Bor Devlet Hastanemiz ise 2016 yılının başlarında hizmete girecek” diye konuştu.


SAĞLIK YÖNETİCİLERİ EV EV GEZİYOR YÖNETİCİLER SAĞLIK HİZMETİ ALAN VATANDAŞLARI DİNLİYORNİĞDE’DE SAĞLIK YÖNETİCİLERİ HASTANELERDEN HİZMET ALAN VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET EDİYOR. (YASİN ESEN/NİĞDE-İHA)

Posted by Bor Haber on 15 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim