Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun Yardımcı, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Fulya Akkaya ve 112 Başhekimi Dr. Filiz Eroğlu 112 İstasyonu ve 112 Çağrı Merkezini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutladı.

Niğde Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç, Acil sağlık hizmetlerini verirken birtakım sıkıntılar yaşıyoruz ama ben duyarlı halkımızın yardımlarıyla bu konuları aşacağımıza inanıyorum. Bunlardan en önemlisi, acil çağrı hattımızın gereksiz işgal edilmesi. Acil çağrı hattının gereksiz işgal edilmemesi gerekiyor. Ayrıca 112 ambulanslarımıza trafikte yol verilmesini önemli buluyoruz. Unutmayalım ki herkesin bir gün 112 ambulansına ihtiyacı olabilir. Halkımızın duyarlılığı ile inşallah bu konuları da geride bırakmış olacağız” dedi.

Niğde Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Koç, mesai arkadaşlarım' diye hitap ettiği 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmada "Gerektiğinde en sevdiklerinizden ayrılıp başka hayatların kurtarılması için 7 gün 24 saat muazzam bir özveriyle Niğde ilimizde acil sağlık hizmetini vermektesiniz. Sunmakta olduğunuz özverili hizmetleri büyük bir hayranlıkla izlemekteyim. Tüm stres ve kısıtlılıklara rağmen yaptığınız iş her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir. İyi ki varsınız, her birinize çok teşekkür ediyor sizlerle birlikte cefakar ailelerinizin de haftasını kutluyorum. Görevi başında şehit olan kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim