Niğde 'de bazı branşlarda eksiklik olması ve ihtiyaç nedeniyle 16 yeni doktor ataması gerçekleştirildi. Niğde'nin doktor ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin koca ile görüşen Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin eksik olan uzmanlık branşlarına 8 ve pratisyen hekim olarak da 8 olmak üzere toplam 16 doktor ataması geçekleştirildiğini açıkladılar. Yapılan uzmanlar arasında Niğde'ye ilk kez Nefroloji uzmanı ataması da gerçekleştirildi.

Niğde’ye ataması yapılan atamalar arasında Türkiye'de sadece 3 ille cildiye uzmanın atandığına dikkat çeken Milletvekilleri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada;

" Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine Nefroloji, deri ve zührevi hastalıklar ( cildiye), Genel Cerrahi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, İç Hastalıkları, Ortopedi, Bor Devlet Hastanesine Kadın ve Doğum Hastalıkları uzmanı, Ulukışla’ya ise Aile Hekimliği Uzmanı atandı. 8 Pratisyen Hekim Niğde, Bor, Çamardı ve Ulukışla ilçelerinde görev yapacak. Niğde’ye atanan doktorlarımıza başarılar dileriz. Niğde’mize hayırlı olsun.“ dediler.

Editör: TE Bilişim