Niğde’ye 58. Dönem Hizmeti Yükümlülüğü kurasında 25 doktorun ataması gerçekleştirildi.


 Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde’ye 58. Dönem Hizmeti Yükümlülüğü kurasında 25 doktorun atamasının gerçekleştiğini söyledi.



Milletvekili Kavaklıoğlu, yeni doktor atamalarıyla hastanelerde yaşanan doktor sıkıntılarının giderildiğini ve halka daha etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmetini sağlayacağını ifade etti.



Doktor atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kavaklıoğlu: “İlimize 58. Dönem Hizmeti Yükümlülüğü Kurasında 25 doktor ataması gerçekleşmiştir. Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı il ve ilçe hastanelerimizde yaşanan doktor sıkıntılarının giderilip halkımıza daha etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmeti verilmesini sağlayacak atamalarda Niğde Devlet Hastanemizde 12 tabip ve 1 biyokimya uzmanı; Bor İlçe Devlet Hastanemizde 2 tabip 1 uzman doktor; Çiftlik İlçe Devlet Hastanemizde 5 tabip; Ulukışla İlçe Devlet Hastanemizde 4 tabip yakında göreve başlayacaktır.

Hemşehrilerimizin tüm alanlarda olduğu gibi sağlık hizmetlerinden de en iyi şekilde hizmet almaları yönünde çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.




Daha önceki haberimiz için Aşağıdaki Manşete Tıklayın







Editör: TE Bilişim