Sağlık Bakanlığı tarafından Niğde Merkez, Bor ve Ulukışla’ya doktor atamaları yapıldı.


Sağlık Bakanlığı tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı, 1 Halk Sağlığı Uzmanı ve 1 İç Hastalıkları Uzmanı, Bor İlçe Devlet Hastanesine 1 pratisyen hekim ve Ulukışla Devlet Hastanesine 1 Pratisyen hekim olmak üzere 5’i uzman toplam 7 doktor ataması yapıldı.

112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi 112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi

Hastanede 2 uzman doktor göreve başladı

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Orçun Sosyal ile Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Özgün İlke Karagöz Ceylan hizmet vermeye başladı.

Göreve başlayan uzman doktorları Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çetinkaya ve Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kader Zeybek Aydoğan, polikliniklerinde ziyaret ederek başarılar diledi. Uzman doktorlardan vatandaşlar, 182'yi arayıp veya https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/ adresinden randevu alabilecekler.

Editör: TE Bilişim