Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk,  Niğde Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde kurulmuş olan Zayıflama Danışma Merkezinde görevli Diyetisyen Hümeyra BAYKALDI toplumu sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirmek ve obeziteyle mücadele kapsamında her gün poliklinik yapacaktır.”dedi.

 

Dr. Bilgehan Öztürk konu ile ilgili yaptığı açıklama da ;  Dünyada olduğu gibi ülkemizde de obezitenin görülme sıklığı her geçen gün artmaktadır.  Obeziteye yol açan faktörlerin en başında yanlış beslenme alışkanlıkları gelmektedir.

Bu amaçla Niğde Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde kurulmuş olan Zayıflama Danışma Merkezinde görevli Diyetisyen Hümeyra BAYKALDI toplumu sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirmek ve obeziteyle mücadele kapsamında her gün poliklinik yapacaktır.

Obezite ile mücadele,  günlük yeme alışkanlıklarının sağlıklı yöne kaydırılması, fiziksel aktivite düzeyinin yükseltilmesi ve diğer sağlıklı hayat alışkanlıklarının kazandırılması için her zaman  halkımızın yanındayız.

 Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite  herkesin hayat biçimi olmalıdır. Tüm halkımızı Yukarı Kayabaşı Mah. Süleyman Fethi Cad. üzerinde bulunan Merkez Toplum Sağlığı Merkezimize bekliyoruz. “dedi. 






Editör: TE Bilişim