Niğde Devlet Hastanesi gelişen kadrosuyla yeni bir hizmete başladı. Hastane artık Lazer Varis tedavisi yapabilecek.


Niğde Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, lazer yöntemiyle varis ameliyatlarının yapımına başlandığı bildirildi.

Açıklamada “Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Hakan Öntaş ve Op. Dr. Fırat Durna, Derin Ven Trombozu (Varis) operasyonlarını lazer yöntemiyle başarılı bir şekilde gerçekleştirmeye başlamışlardır. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Hakan Öntaş ve Op. Dr. Fırat Durna; Lazerle Varis ameliyatının lokal anestezi ile yapıldığını hastaya dizüstünden yapılan enjeksiyon sonrasında yerleştirilen lazer probu ile yaptıklarını, lazer tedavisinin klasik cerrahiye göre bir çok üstünlüğünün bulunduğunu belirterek Lazer uygulanan hastaların bir gün sonra gündelik hayata dönebildiğini hastanede hastaların yatış süresinin kısaldığını ve hastalara cerrahi kesi ve dikiş atılmadığı için enfeksiyon riski bulunmadığı estetik kaygısı olanlar için de büyük kolaylıklar sağladığı yönünde bir çok avantajının olduğuna vurgulandı.


NİĞDE DEVLET HASTANESİ LAZERLE VARİS TEDAVİSİ YAPMAYA BAŞLADINİĞDE DEVLET HASTANESİ GELİŞEN KADROSUYLA YENİ BİR HİZMETE BAŞLADI. HASTANE ARTIK LAZER VARİS TEDAVİSİ YAPABİLECEK. (İHA/NİĞDE-İHA)

Posted by Bor Haber on 28 Mayıs 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim