Niğde Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce belediye personeline yönelik olarak meydana gelebilecek iş kazalarında erken ve bilinçli müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla “İlk Yardım Eğitimi” verildi.

Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı

Meclis salonunda verilen eğitimde belediye personeline “Temel İlkyardım Eğitimi kapsamında genel ilkyardım bilgileri verildi. Belediye personeline ayrıca “Hasta / yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi”, “Temel yaşam desteği”, “Kanamalarda ilk yardım teknikleri”, “Yaralanmalarda ilk yardım teknikleri”, “Yanık, donma ve sıcak çarpmalarında ilk yardım teknikleri”, “Kırık, çıkık ve burkulmalarda ilk yardım teknikleri”, “Bilinç bozukluklarında ve zehirlenmelerde ilk yardım teknikleri”, “Hayvan ısırmalarında ilk yardım teknikleri”, “Göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçması durumunda ilk yardım teknikleri”, “Boğulmalarda ilkyardım teknikleri” ve “Hasta, yaralı taşıma teknikleri” konularında bilgiler verildi.

Personele yönelik olarak eğitimlerin devam edeceğini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir “Niğde Belediyesi olarak her türlü eğitimi destekliyoruz, personelimizin her anlamda bilinçlenmesine önem veriyoruz. Bu noktada ilkyardım eğitimi verdik ve bu eğitimlerimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim