Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara Rıxos Otel’de 24- 26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen III. Uluslararası Kalite ve Performans Kongresi’nde yaklaşık 1000 hastane içerisinden stant açma hakkını elde ederek, açtığı stantla ilgileri üzerine topladı.

 

          Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara Rıxos Otel’de 24- 26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen, Ülkemizdeki kamu ve özel hastanelerin yöneticilerinin geniş katılımlarıyla gerçekleşen III. Uluslararası Kalite ve Performans Kongresi’nde ilimizi temsil etti.

            

ZİYARETÇİLERİN EN ÇOK İLGİ GÖSTERDİĞİ STANT OLDU 

 

         Kongrede, sağlık sunucuları, üniversite, öğretim üyeleri ve Sağlık Bakanlığı yetkililerinin vermiş oldukları eğitim amaçlı bilgilerin yanı sıra 1000 civarında hastane içerisinden seçilmiş 26 sağlık kurumuna, stant açma hakkı verildi. Hastanelerindeki örnek uygulamalar, diğer hastane çalışanlarına ve yöneticilerine aktarıldı. Bu anlamda ilimizi temsil eden Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diğer stantlar içerisinde gerek bilgi aktarma kabiliyeti, gerek görsel öğeleriyle, ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği stant oldu. 

         Kongrede açtığı stantla dikkat toplayan Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin yanı sıra İl Sağlık Müdürü Turhan Sulhan, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yakup Atıcı, Niğde İl Sağlık Eski Müdürü  Bahattin İlter’i ağırladı.

 

NİĞDE’NİN DE TANITIMINA YER VERİLDİ

      

 Yurt çapında ses getiren III. Uluslararası Kalite ve Performans Kongresi’nde Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni       Başhekim Nesrin Tengiroğlu, Hastane Müdürü Gafur Memiş, Başhekim Yardımcısı F.Erdeniz Ulutaş, Başhemşire Esma Sümer, Kalite Birimi Sorumlusu Filiz Yıldız temsil ederken, Başhekim Yardımcısı F.Erdeniz Ulutaş’ın TRT Haber’le yaptığı röportaj Niğde’yi ve Niğde Ağız Diş Sağlığı Merkezi’ni kamuoyuna tanıttı.

           Niğde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Nesrin Tengiroğlu; stant alanında hastanenin hizmetlerinin yanı sıra  Niğde’nin de tanıtımına yer verildiğini söyleyerek, “ Bu anlamda desteklerinden dolayı Niğde Valisi Sayın Alim Barut’a, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a ve İl Kültür Müdürlüğü’ ne teşekkürü bir borç biliriz” dedi.




Editör: TE Bilişim