Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, Bor Devlet Hastanesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve sağlık personelimizi ziyaret ettik. Daha modern şartlarda hizmet verecek olan 250 yataklı yeni Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz için yapılan çalışmaların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Bor Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Gültekin , “ Bor Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve hastalarımız için görev yapan sağlık personelimizi ziyaret ettik. Diyaliz hastalarımız için yeni yapılan ve servis imkanı olan, 8 cihaz kapasiteli Diyaliz Ünitemizde incelemelerde bulunduk. Ocak ayının sonunda hizmete başlayacak olan Diyaliz Ünitemiz hayırlı olsun. Rabbimden; tüm hastalarımıza acil şifalar, sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim