Acıbadem Sağlık Grubu, meme kanserine dikkat çekmek, kadınlara erken tanı sağlayan tarama yöntemleri hakkında bilgi vermek ve risk altında olsun olmasın, tüm kadınları bilinçlendirmek amacıyla yeni bir kampanya başlattı.

 

Acıbadem Sağlık Grubu tarafından düzenlenen Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası;  “Doktora görünmeme’,  ‘Kendi kendini kontrol etmeme’ ve ‘Mamografi ve ultrasonografi çektirmeme’ meme kanserinde erken tanıyı geciktirir’’ sloganıyla 10 Ekim 2011’de başlattı. Meme kanseri konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanya kapsamında uzmanlar, basın yayın organları aracılığıyla, dünyada kadınlarda en sık görülen kanser türü olan ve ülkemizde de her 12 kadından birinde ortaya çıkan meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmeye yönelik bilgiler aktaracaklar.

 

Acıbadem Sağlık Grubu, bu kampanya kapsamında meme hastalığı, meme kanserinin tanı ve tedavi yöntemleri hakkında merak edilen her sorunun yanıtlarının alınabileceği  bir “Meme Kanseri” kitabı da hazırladı. “Meme Kanseri” kitabında  meme kanseri teşhisi ve tedavisine yönelik öneriler yer alıyor.







Editör: TE Bilişim