Ülke genelinde hafta sonları soka çıkma kısıtlamalarından sonra Koronavirüs vaka sayılarının düşüşe geçtiği şu günlerde Niğde’de bazı kamu kurum çalışanlarından koronavirüs çıkması nedeniyle karantinaya alındığı öğrenildi. Niğde’de bulunan kamu kurumlarında görevli 85 çalışan COVİD 19 şüphesi nedeniyle evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

Niğde yapılandırma nedeniyle vatandaşların en çok yoğunluk yaşadığı yerlerden bir tanesi olana Sosyal Güvenlik kurumda yaklaşık 30 çalışan koronavirüs ve temaslı olmaları nedeniyle koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı.

Niğde’de bulunan kamu kurumlarından SGK il müdürlüğünde 30, Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 26 sağlık çalışanı, Niğde Valiliğinde 1, Tapu müdürlüğünde 1, Emniyet 12, Belediye 6, Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü 4, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğünde 4 kişi olmak üzere kamu kurumlarında şuan itibariyle 85 çalışanın COVİD 19 şüphesiyle karantinada olduğu öğrenildi.

Niğde AFAD il Müdürlüğünde, Tarım ve Orman İl müdürlüğünde, PTT Niğde Şubesinde, Patates Araştırma Enstitüsünde, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde, Niğde Müftülüğünde, Halk Eğitim Müdürlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR il müdürlüğünde daha önceden koronavirüs nedeniyle karantinaya alınıp, karantina sürelerini doldurup mesailerine başlayanların olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim