Hastaları 112 ambulans ekipleri sandıklara götürdü Hastaları 112 ambulans ekipleri sandıklara götürdü

Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya, Hastaların daha kaliteli hizmet görebilmesi için hastanede personel eğitimlerinin devam ettiğini söyledi.


Sağlık Personellerinin, yara bakımı ve yönetimi ile ilgili rollerini fark etmeleri, yara oluşumunu etkileyen riskleri ve diğer faktörleri analiz edip gerekli önlemleri almalarını, yara iyileşme süreçlerinin bilinmesi, yara tiplerini ve basınç yaralarını doğru bir şekilde sınıflandırılması, yaraya uygun bakımın verilmesi ve bakım ürünlerinin uygun bir şekilde seçilip doğru şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yara bakımı eğitimi düzenlendi.
Konuyla ilgili Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yakup Çetinkaya: ‘’Eğitim ile hedefimiz hastanemizdeki hastaların kronik yaralarında iyileşme süresini hızlandırmak, hastane kalış süresini kısaltmak, tekrarlayan yatışları önleme ve hastaların yaşam kalitesini artırmak gibi pek çok olumlu sonuçları ortaya koymak. Eğitime katılan tüm personellerimize, Eğitimi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Musa Serin’e ve eğitim birimimize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim