Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Servisinde koronavirüs tedavisi gören Emekli Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzm. Dr. Mustafa Aytaç Esirgen’e 77'nci yaş gününde, hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın ve Başhekim Yardımcıları tarafından doğum günü ziyareti yapıldı.

Emekli Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzm. Dr. Mustafa Aytaç Esirgen, Covid-19 testini pozitif çıkması üzerine 15 Aralık 2020 günü Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Emekli doktora Başhekimlik moral vermek ve ziyaret etmek amacıyla doğum gününde ziyaret ederek hediyelerini takdim ettiler.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın; "Yıllarca hastalarını tedavi edip iyileştiren doktorumuzun, doğum günü olduğunu öğrendik ve bir nebze de olsa moral olur diye bu güzel olaya dâhil olduk. Amacına ulaştıysa ne mutlu bize.’’ dedi.

Emekli Dr. Mustafa Aytaç Esirgen de "Koronavirüs hastası olarak 15 Aralık'ta hastaneye yattım. Hastanede doktorlarımız, hemşire ve yardımcı personellerimiz bana çok iyi baktı. İlaçlı tedavinin yanında moral vererek sürekli destek oldu. İnşallah en kısa zamanda taburcu olacağıma inanıyorum. Bizlere burada olduğu gibi tüm Türkiye'de sürekli destek veren tüm sağlık personeline teşekkür ederiz. Bugün de bana sürpriz yaparak, doğum günümü kutladılar. Beni çok mutlu ettiler. Teşekkür ederim. " dedi.

Editör: TE Bilişim