Bor İlçesi Sağlık Meslek Lisesinde  gıda zehirlenmesi olayı yaşanıyor. 


Haber ; Yasin BEKİŞ



Bor Sevim ve Abdullah Altındal Sağlık Meslek Liisesi Yatılı Pansiyonunda  sabah saatlerinde meydana gelen zehirlenmesinde bir çok öğrenci hastaneye kaldırıldı.


Olay, dün gece yedikleri tavuk yemeğinden dolayı kaynaklandığı tahmin ediliyor ve bugün sabah saatlerinde yatılı pansiyonda kalan 20 kadar öğrencinin mide bulantısı ve kusma şikayeti ile Bor Devlet Hastanesine kaldırıldılar. 

Sabah saatlerinde öğrencilerin hastanede tedavileri yapıldı. 


Güncelleme: 13:00





Niğde'nin Bor İlçesi'nde 31lise öğrencisi, yedikleri gıdadan zehirlenerek hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Bor Sevim ve Abdullah Altundal Sağlık Meslek Lisesi Yatılı Pansiyonu'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde pansiyonda kalan 31 öğrencide mide bulantısı ve kusma görülmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Öğrenciler, ambulanslarla Bor Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Serum bağlanan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öğrenciler, akşam yedikleri tavuktan zehirlendiklerini öne sürerken, aynı yemekten öğretmenlerin de yediği ancak onlardan herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı bildirildi. Öğrencilerin Sabah kahvaltısında yediklerinden zehirlendikleri tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.










Editör: TE Bilişim