Eski Bor Devlet Hastanesi binası yerine Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının yapılması için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ne devredilmişti. Eski Devlet Hastanesi binasının yıkılması ve yerine  Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının yapılması için  protokol imzalandı. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Senato Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine  Üniversite rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu,  AK Parti Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, eski hastane binasının yıkımı için Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ile protokol imzaladı. 

Adnan Özer; 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun Adnan Özer; 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun


Rektör Uslu;  "En kısa sürede de elimizden geleni yaparak Bor Sağlık Bilimleri Fakültesini hayata geçireceğiz, öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Çok mutluyum." dedi. 


Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman da: Destek olmak isteyen, güzel bir işe vesile olmak isteyen tüm hayırseverleri derneğe davet ediyorum" dedi. 

Editör: TE Bilişim