Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Servet Kocaöz, hastaneye bağlı Bor İlçemiz deki  Fizik Tedavi Polikliniği'nin artık tüm Türkiye'den hasta kabul ettiğini bildirdi.

Dr. Kocaöz, yaptığı açıklamada, 'Yaptığımız araştırmada, çevre illerdeki hastanelerde fizik tedavi hastanemiz hakkında bilgi olmadığını öğrendik. Bizler de tüm yurt çapında hastanelere resmi yazı göndererek, durumu ağır olan veya tedavi için ileri tarihlere gün verilen hastaların Niğde'de tedavi edilebileceğini duyurduk' dedi. Kocaöz, bu duyuruya karşılık ilk olarak Aksaray'dan rehabilitasyon hastalarının geldiğini kaydetti. Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin 150 rehabilitasyon hastasına, 300 de Fizik Tedavi hastasına hizmet verebileceğini ifade eden Dr. Kocaöz, mevcut durumda 70 rehabilitasyon tedavisi yaptıklarını belirterek şu an yüzde 50 kapasite ile çalıştıklarını vurguladı.

Tam kapasite ile çalıştıklarında bile bir hafta içinde tedaviye başlayacaklarını söyleyen Dr. Kocaöz, bunun diğer illerde en az 6 aydan önce gerçekleşemediğini ifade etti.

Dr. Kocaöz  Bor Fizik Tedavi Merkezi'nde, 5 Fizik Tedavi uzmanı, 8 fizyoterapist ile hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim