Ultrasonik Kavitasyon yöntemiyle karın, bel ve basen bölgelerinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz!
Ultrasonik Kavitasyon, invaziv olmayan yani cilt altına ya da yağ dokusuna iğne, ilaç uygulanmadan bölgesel incelme sağlayan bir yöntem. Bu yöntem “kavitasyon ile zayıflama” olarak da anılıyor.
NASIL UYGULANIYOR?
Acıbadem Kayseri Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr.Ali Telbisoğlu ultrasonik kavitasyon yönteminin uygulanması ile ilgili şunları söyledi: “Bir el aleti yardımı ile deri üzerinden ultrason uygulaması gibi yapılır.. Yağ dokusuna ulaşan odaklı ses dalgaları(ultrasaund), buradaki dokuyu titreşim yolu ile etkilier. Sadece yağ hücrelerine odaklanmış ses dalgaları, yağları mekanik olarak parçalar. Parçalanarak açığa çıkan yağ hücreleri kan dolaşımı ve lenfatik sistem aracılığı ile karaciğere taşınır. Bu parçalanan yağ hücrelerinin içeriği karaciğer tarafından gıdalarla aldığımız yağlar gibi metabolize edilir ve doğal şekilde atılımı sağlanır. İsminden de anlaşılacağı gibi odaklı ses dalgaları sadece yağ hücrelerini hedeflediğinden sinirlere, organlara, bağ dokusuna ve damarlara herhangi bir zarar vermez. Seans aralarında ve sonrasında ağır olmayan yürüyüşler yapmak, yapılan işlemin daha efektif ve faydalı olmasına yardımcı olur.
UYGULAMA SIKLIĞI ve SÜRESİ NEDİR?
Kavitasyon yöntemi haftada bir uygulanır. Uygulama ağrısız gerçekleşir. İşlem sonrası kolayca günlük hayata dönülebiliyor ve işlem yaklaşık 45 dakika kadar sürüyor.
Ultrasonik Kavitasyon yöntemiyle ilgili daha detaylı bilgi almak için : (0352) 207 44 66
 
Editör: TE Bilişim