Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın, korona virüs aşı faaliyetleri hakkında bir mesaj yayımladı. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan aşı faaliyetleri sonucunda 36 bin 628 vatandaşa korona aşısının uygulandığı, Niğde genelinde ise 163 bin 736 vatandaşın korona aşısını olduğunu belirtti.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın yayımladığı mesajda; ‘‘Salgınla mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde her geçen gün artarak devam eden aşı faaliyetlerimizde haziran ayı itibariyle hastanemizde 36 bin 628 doz aşı vatandaşlarımıza uygulanmıştır. Toplamda ilimizde 163 bin 736 doza ulaşılmıştır. Halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden sonsuz sabır, sevgi ve fedakarlıkla çalışan tüm sağlık ekibimize ve aşıya gösterdikleri yoğun talep ve ilgi için tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Şüphesiz ki salgının üstesinden hep birlikte gelecek, özlediğimiz günlere kavuşacağız.’’ İfadelerini kullandı.

112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi 112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi

Editör: TE Bilişim