Niğde Üniversitesinde 22 yıl Öğretim Üyeliği yaptıktan sonra siyasete atılan ardından da MHP Ankara Milletvekili olan Prof. Dr. Özcan Yeniçeri Akkaya Barajı Temiz Çevre Platformu koordinatörü Turan Uçan’a açıklamalarda bulundu.
 
MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri  ’’Ben ve Ailem, hayatımız Niğde’de geçti kendimi en az Niğde milletvekilleri kadar Niğdeli sayıyorum ve Akkaya meselesi Niğde halkı ve özellikle de Bor halkı için hayati bir öneme sahip. Ülkemizde insanımıza önem verilmediğinden dolayı bu güne kadar duyarsız kalındı, ancak inşallah Niğde Milletvekilleriyle en kısa sürede görüşüp bu meseleyi birlikte çözme gayretine gireriz’’dedi.
 
Prof. Dr. Yeniçeri açıklamasında, ’’Niğde’nin Kanalizasyon sorunu için iktidarın destek ve gayretleri olması gerekecek, konuyla ilgili teknik donanıma sahip olmamakla birlikte ben Niğde’nin kanalizasyonunun tamamen barajdan ayrı bir alana akıtılmasının yanındayım. Çünkü arıtma maliyetli bir konu. Şartel birilerinin inisiyatifinde olduğu sürece bu sorun devam edecektir.
 
Bu işe sivil inisiyatifin sahip çıkmış olması çok isabetli bir yaklaşım. Siyasal ya da kişisel beklenti içerisinde olan insanların dışlanması ve konunun memleket meselesi olarak sahiplenilmesi oldukça güzel. Sorun ancak bu şekilde ve duyarlı insanlarımızın sahip çıkmasıyla çözülecektir. Ben kişisel olarak her türlü desteği vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Niğde milletvekili arkadaşlarımızla en kısa sürede irtibata geçeceğim dedi’’.

Özcan Yeniçeri günlük köşe yazıları ile sitemizin köşe yazarları bölümündedir.

AKKAYA SORUNU İLE İLGİLİ KİM NE DEDİ NE YAPTI? TIKLAYIN...









Haber : www.nigdehasret.com



Editör: TE Bilişim