• DOLAR 32,35 %0.31
  • EURO 35,15 %-0.05
  • ALTIN 2.307,42 %1.31
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.390 %2.09
  • ETHERIUM 3.562 %2.1
12°

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Firma Kodu #4277
Sektör Diğer Hizmetler
Adres Adnan Kahveci Mh. Kurtuluş Cd. City 34 Sitesi No:26/2 A2 Blok Dükkan 2 Beylikdüzü İSTANBUL
URL https://www.livben.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Livben, İstanbul’da 2021 yılında, Yalman Ailesi önderliğinde kuruldu.

Yalman ailesi , tam bir doğa aşığıydı. Doğaya duyduğu ilgisini yalnızca kendi hayatında değil, her hayatta yaşatmak, yaşamlarımızı doğa ile özdeşleştirmek istiyordu. Her birimizin kendisini kötü, eksik ya da yetersiz hissettiği anlarda sığındığı şey doğanın kendisiydi Yalman’a ilham veren ise doğanın kucaklayıcı, destekleyici etkisiydi.

Yalman çözümün doğada, doğal olanda olduğunu biliyor, buna inanıyordu. Bu sebeple tamamen doğal içerikli ürünler geliştirmek amacıyla 2021 yılında kozmetik sektörüne ilk adımı attı. Tarladan, bahçelerden elde edilen bitkilerin dalından kopup cildinize ulaştığı zamana kadarki her süreci adım adım takip etti. Ürünleri olumsuz çevre koşullarından korudu. Aynı zamanda sürdürülebilir anlayışla üretilen ürünlerle çevreyi de korudu.

Her insan “kendi” olduğu haliyle güzeldir. Güzelliğin sınırı başkalarının bizleri nasıl gördüğü değildir. Biz, biz olduğumuz için kutlanmalı, sevilmeli ve değer görmeliyiz. Kurucumuz Özkan Yalman’ın savunduğu düşünce tam olarak budur. Yalman’a göre her insan kendi dünyasının güzellik şampiyonudur. Bakım ürünlerinin kullanılış amacı ise bireylerin “kendilerinin en iyi versiyonunu yaratma” arzusudur. Bu sebeple Yalman, insanları kendileriyle barıştıracak formülleri Livben imzası taşıyan ürünlere sunmayı amaçlamıştır.

Misyonumuz;

İnsanlar için doğayı, doğal olanı erişilebilir kılmaktır. İnsan cildi özünde pürüzsüz ve kusursuzdur.

Cilt kusurlarının nedenleri, cildin doğal yapısının çeşitli müdahalelerle bozulmasıdır. Livben ise cildin doğal yapısına kavuşmasını sağlamak için “en doğal” haliyle ürün geliştirmektedir. Cildi “doğal olanla” iyileştirmek, geliştirmek yalnızca bir gaye değildir.


Vizyonumuz;

Doğaya duyduğumuz aşkla geliştirdiğimiz ürünlerimizle, cilde yapılan doğal dokunuşların öncü firması olmaktır.

Livben, insanlara ve insan sağlığına duyduğu saygıyı aynı zamanda doğaya, biyolojik çeşitliliğe de duymaktadır. Bu sebeple cilt için gösterilen hassasiyeti doğa için de göstererek karbon ayak izini azaltmak, biyolojik çeşitliliği ve doğayı korumak öncelikli amacımızdır.

Amacımız, daha genç, daha kusursuz ve daha canlı bir görünüm oluşturan ürünlerimizde “sürdürülebilir üretim” sağlayarak doğanın güzelliklerinden ve getirilerinden gelecek nesillerin de faydalanabilmesini sağlamaktır.

Bunlar da ilginizi çekebilir