• DOLAR 32,32 %0.20
  • EURO 35,12 %-0.05
  • ALTIN 2.292,61 %0.66
  • BİST100 9.057 %2.85
  • BITCOIN 71.103 %1.69
  • ETHERIUM 3.582 %0.56
18°

Akilli bina

Firma Kodu #542
Sektör İNŞAAT - EMLAK
Adres İstiklal caddesi,No=57 Platin Plaza,Yenisahra/ataşehir
URL http://akillibinaotomasyon.com.tr
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Vizyonumuz, A+ Yapı teknolojileri ile konak, villa, residence, flat ofis ve plaza projelerimizde kullanıcı arz ve taleplerini saha araştırmalarıyla ve müşterilerimizin özel mimari taleplerine ilişkin profesyonel çözümler üretmektir. İthal ve yerli olmak üzere projelerimizde kullandığımız üst düzey yapı ürünleriyle dayanım ve estetikle birlikte kalitede örnek yapı teknolojilerinde ilklere öncülük eden, özel projeler üretmektir.
Grup olarak teknolojiyi en üst düzey de kullanarak yapı sektörü ile teknoloji dünyasını bir arada sentezleyen özgün yapılar oluşturmaktayız. En değerli varlıklarımız, çocuklarımız için her türlü güvenliği, sağlığı modern kullanım alanları ile sağlamak, aile yaşantılarınıza en uygun seçeneklerle dâhil etmekteyiz.
Projelerimizin tümünde tüm dijital yayınlar: uydu alıcıları, kablolu yayın sistemleri, her oda ve bölgeye ayrı olarak özel mimari ile projelendirilmiş akustik ses sistemleri, tüm pencereler için kontrol edilebilir kepenk sistemleri, ısınma ve soğutma sistemleri, fırın – mikrodalga kontrol sistemleri, son teknoloji gizli led ve spot aydınlatma sistemleri için dimmerli kontrol, kromoterapi ışıklandırma sistemli spa üniteleri ve jakuzi jetler, havalandırma kontrolü, bina içinden ve dışından olmak üzere güvenlik kameraları kontrolü gibi üst düzey teknoloji ürünlerini kullanmaktayız. Dünya ile aynı anda ülkemiz yapı endüstrisine örnek teşkil edecek nitelikleri ilk uygulayıcı olmak niteliklerimiz arasındadır.
Özel mutfak, banyo, ıslak zemin tasarım ve uygulamalarında modern, seçkin, özgün, üst düzey mimari çalışmalar yapmaktayız. Tüm aile fertlerimizin memnuniyetini sağlamayı hedefleyen grubumuz, koşu pistleri, tenis kortları, basketbol, voleybol, golf, futbol sahaları, fitness center, spa, sauna, açık-kapalı havuz, Türk hamamı, buhar banyosu gibi üst düzey konfor ile yaşam ve sosyal etkinlik alanlarını projelerimizde barındırmaktayız. Bununla beraber 24 saat güvenlik kameraları ile televizyonlarımızdan takip edilebilen çocuk parkları, kapalı, açık otoparklar, jimnastik parkı, bisiklet parkurları sunmaktayız. Sizi anlıyor, isteklerinizi biliyor, size özel çözümler sunuyoruz.
Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksek Bilgisayar Mühendisi Özgür GÜLEÇ'in yapı üretiminde mimari estetiğe önem veren bakış açısı, akademisyen kimliğinin birikimi olan modern mimari tercihiyle birlikte tasarım ve teknolojinin en güzel sentezlerini alanlarında ihtisaslaşmış uzman ekibimiz ile en üst düzeyde sizlere sunmaktayız. Sizlerin beklentilerine karşılık vererek profesyonel bir sonucu ortaya koyacağı yaşam alanlarıyla ön planda olmakta ilkelerimiz arasındadır.
Bunların yanı sıra Platin Group A.Ş. Bilişim, Medya, İnşaat Malzemeleri sektöründe de özel ve uluslararası başarılı çalışmalarına devam etmektedir.
Ayrıntılı bilgi için, 444 00 39 www.akilliotomasyon.com www.platingroup.com.tr

Bunlar da ilginizi çekebilir