Niğde Kick Boks takımı Ankara iller arası Kick Boks Turnuvasından altın madalya ile döndü.
 
 
Kick Boks Federasyonu Niğde il temsilcisi milli takım antrenörü Ali Kale Ankara’da tamamlanan iller arası kick boks turnuvası hakkında bilgi verdi.
 
 
İlimiz Kick Boks takımı 9–10–11 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara’da yapılan İller Arası Kick Boks Turnuvasına 1 antrenör 10 sporcu ile katıldı. Ali Kale turnuvaya iyi başladıklarını toplam turnuvaya 324 kick boks sporcusunun katıldığını turnuvadan 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak büyük başarıya imza attıklarını söyledi. Kale; Bu tür turnuvaların sporcuların önemli şampiyonalar öncesi bilgi birikim ve tecrübelerinin arttırılmasında önemli bir faktör olduğunu belirterek 2012 yılında Türkiye’de yapılacak olan Avrupa şampiyonasına iyi bir hazırlık ve motivasyon sağlayacağını söyledi.
 
 
 Niğde Kick boks takımı olarak hedeflerinin 2012 yılında Türkiye ve Avrupa şampiyonasında yarışarak İlimizi ve Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için gece ve gündüz çalışmaktayız dedi. Kale ayrıca çalışmalarımıza destek veren başta Sayın Valimiz Âlim Barut’a İl Müdürü Metin Kaplan ve Şahiner Otel Genel Müdürü Bahar Şahiner Öke’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
                    
DERECE YAPAN SPORCULAR        
Turgut KARADAĞ             Altın Madalya
Demet ÜZÜMCÜ              Altın Madalya
Sümeyye KIRAN              Altın Madalya
Sündüz ÖZBEK                Gümüş Madalya
Mustafa MELEMEZOĞLU    Bronz Madalya
Cüneyt KOÇAK                Bronz Madalya








Editör: TE Bilişim