Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri Niğde'de meydana gelen bir çok hırsızlığı aydınlattı, hırsızlık zanlıları hakkında işlem yapıldı.

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada; Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde 02.10.2023-15.10.2023 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan titiz çalışmalarda;

·        5 (Beş) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 5 (Beş) Şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış, suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

·        4 (Dört) ayrı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 7 (Yedi) Şüpheli şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 4’ü çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmış, diğer şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

·        3 (Üç) ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 (Üç) Şüpheli şahıstan 1’i çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış, diğer şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

·        Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) Şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmış, suça konu bisiklet bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

·        Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) Şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

81 ilde uyuşturucu operasyonu 81 ilde uyuşturucu operasyonu

·        Polis Sorumluluk Bölgemiz dışında Aranma kaydı girilen araç, sürücüsü ile birlikte yakalanarak sürücü hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

·        Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından iki ayrı Aranma kaydı bulunan 1 (Bir) Şüpheli şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.

·        Şasi ve motor numarası kazılı motosiklet, sürücüsü ile birlikte yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.

          İlimiz genelinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir" denildi. 

WhatsApp Image 2023-10-17 at 15.37.14 (1)

WhatsApp Image 2023-10-17 at 15.37.13

WhatsApp Image 2023-10-17 at 15.37.14

Editör: Selim GÖKEL