Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde 15.08.2023-31.08.2023 tarihleri arasında gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde Emniyet Müdürlüğü Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

·       7 (Yedi) ayrı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 (Altı) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve 1 (Bir) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Suça konu cep telefonları ve cüzdan içerisindeki malzemelerle sahiplerine teslim edilmiştir.

Ak Partili Yöneticiler Kaza Geçirdi. Ak Partili Yöneticiler Kaza Geçirdi.

·       4 (Dört) ayrı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 3(Üç) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve 1 (Bir) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

·       3 (Üç) ayrı Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 (Dört) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış, suça konu motosikletler bulunarak sahiplerine teslim edilmiştir.

·       2 (İki) ayrı Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 (iki) şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu otomobillerden 1’i bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

·       1(Bir) Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şahıs yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

         Niğde Valiliğinden yapılan açıklama:  İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirlerimiz ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız hassasiyetle sürdürülmektedir" denildi. 

Editör: Selim GÖKEL