Jandarma Havaya Ateş Atanlara Göz Açtırmıyor Jandarma Havaya Ateş Atanlara Göz Açtırmıyor

Niğde’de bir bakkalda alışverişe gelen çocuklara cinsel taciz ve sarkıntılık ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası oldu.  Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, mahkeme tarafından sanığına her bir çocuk için 4 yıl 2’şer ay olmak üzere toplamda 25 yıl ceza verildi.

Davayı takip eden ve duruşmanın ardından Niğde Adalet Sarayı önünde açıklama yapan (UCİM) Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Niğde İl Temsilcisi Arzu Şahan, Niğde’de mahalle bakkalının küçük yaşlardaki birden çok çocuğa sarkıntılık ettiği iddia edilen davada UCİM avukatlarının ve gönüllüler ile hazır bulunduklarını söyledi.

UCİM Niğde Hukuk Koordinatörü Avukat Orpen Nergiz ise yaptığı açıklamada verilen cezadan dolayı Niğde 2. Ağır Ceza Mahkeme Heyetine teşekkür ettiklerini belirterek, “Bugün yapılan yargılama neticesinde Niğde’de bulunan bir bakkala yönelik 6 çocuğa cinsel taciz ve sarkıntılık suçundan Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen son davada her bir çocuk için ayrı ayrı 4 yıl 2’şer ay, toplamda 25 yıl ceza verilmiştir. Emeği geçen tüm avukatlara ve Niğde 2. Ağır Ceza Mahkeme Heyetine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: Selim GÖKEL