13 Ocak Cumartesi günü dünyada 37 ülkede, ülkemizde 81 ilde "Ateşkes İçin Filistin'e Destek Yürüyüşü" yapıldı. Ülkemizde dün gece ise 9 askerimiz şehit olmuştu. Niğdeli  şehit askerimiz Kemal Batur'da şehit olan askerlerimiz arasındaydı. 

Dün 9 askerimizin şehit olması ile daha önceden planlanıp hazırlık yapılan  "Ateşkeş için Filistin'e Destek Yürüyüşü" Şehitlerimiz için de yürüyüşe dönüştü. 

Niğde Şehitliğinde toplanan kalabalık burada şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazı kıldı dualar edildi. Daha sonra şehir merkezinden yürüyüşe geçen vatandaşlar ellerinde pankart, dövizler, Filistin ve Türk Bayrakları ile sık sık "Kahrolsun Pkk işbirlikçi ABD, Kahrolsun İsrail, " şeklinde İsrail terörünü kınayan, Filistin ve Gazze'ye  destek içeren sloganlar atıldı.  

Niğde Belediye meydanı önüne gelen kalabalığa  İHH İnsani Yardım Vakfı gurup üyesi Osman Acar  tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasında, Filistin'e destek ve şehitlere rahmet dileğinde bulunuldu.

G Duo8C D Xc A A X C E Q

G Duo8 Qz Ww A Ag S X L

D R L G G1 L W4 A Aqi Sx

D R L G H F L X U A E N Y Qc

D R L G Hkm X4 A A Po L Q

Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’ Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’

D R L G Hs G Xc A A J8N J

9757715881793

Editör: Selim GÖKEL