Niğde Üniversitesi  Salon Futbolu (Futsal) Erkek Takımı 1. Lige çıktı. Takım Rektör Adnan Görür’ü ziyaret etti.

Niğde Üniversitesi  Salon Futbolu (Futsal) Erkek Takımı 2.Lig Futsal Grup Birinciliği Müsabakaları’nda büyük bir başarı kazanarak grup 1. si oldu. Oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan takım 10 puanla 1.lig’e çıktı.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 15-19 Mart 2011 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen 2. Lig Futsal Grup Birinciliği Müsabakalarına 17 kişilik kafile ile giden Niğde Üniversitesi Futsal takımı  Hitit, Kırıkkale, Düzce ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi takımlarıyla mücadele etti.

Çorum Hitit Üniversitesi’ni 4-3, Kırıkkale Üniversitesini 4-2 ve Düzce Üniversitesi’ni 4-0’lık neticelerle yenen takımımız Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile 2-2’lik skorla berabere kaldı. Oynadığı karşılaşmalardan 10 puan alarak turnuvanın en iyi derecesini elde eden Niğde Üniversitesi erkek futsal takımı müsabakaların 3. günü sonunda grup şampiyonluğunu ilan ederek 1. lig’e çıkan ilk takım oldu.
39 üniversitenin katıldığı turnuvada 1. lige çıkan 8 takımdan birisi olmayı başaran takımımız Niğde’ye döndü.

Futsal Takımı Rektör Adnan Görür’ü Ziyaret Etti
 
 
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 15-19 Mart 2011 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen 2. Lig Futsal (Salon Futbolu) Grup Birinciliği Müsabakalarında grup birincisi olarak 1. lige yükselen Niğde Üniversitesi   Futsal Erkek Takımı, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti.
 
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç Dr. Berkan Alpay ve öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Serkan İbiş ile Öğr. Gör. Kamil Cesur’un da sporculara eşlik ettikleri ziyarette, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, kazanılan başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporculara ve idarecilere teşekkür eden Rektör Görür, öğrencilere başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.
 
Ziyaret sonunda öğrenciler ve idareciler Rektör Görür ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
Editör: TE Bilişim