Niğde Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Çocuk Tiyatroları Festivali, 25 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek dolu dolu bir programla minik izleyicilerine veda ediyor.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen festivalin "Son Gün" etkinlikleri, çocuklara hem sinema hem de tiyatro keyfini bir arada sunacak. Hazım Tepeyran Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek final gününde minik sanatseverleri pamuk şeker ikramı ve birbirinden eğlenceli iki farklı gösteri bekliyor.
Fİnal Günü Program Akışı
15:00 - Çizgi Film Gösterimi: Program, yılın en tempolu macerası olarak tanıtılan "Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda" filmi ile başlayacak.
19:00 - Tiyatro Oyunu: Akşam seansında ise Ertuğrul Aslan’ın yönetmenliğini yaptığı "Gala Mikroba Karşı" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.
Bİlet Bİlgİlerİ
Hem sinema hem de tiyatro gösterimi için bilet fiyatları Öğrenci 50 TL, Yetişkin 70 TL olarak belirlendi.







